Palatul National al Copiilor

 

 

         Cercul de teatru din cadrul Palatului National al Copiilor face inscrieri pentru elevi din clasele IX - XII. Prima intalnire va avea loc in data de 17 ianuarie 2018 intre orele 17.00 - 20.00 la sala cercului.Cursul are in vedere dezvoltarea atentiei, imaginatiei,memoriei afective, comunicarii, intr-un cuvant formarea instrumentului de lucru astfel incat elevul - actor sa poata aborda un text dramatic.Cursul este util mai ales pentru cei care vor sa urmeze Universitatea de Teatru.Cursurile sunt gratuite si nu avem decat o singura intalnire saptamanala - miercurea de la orele 16.00- 20.00. Profesor Constantin Virgil.

Palatul National al Copiilor este un loc aparte care si-a castigat, in timp, statutul de unicat in peisajul educational european. De 29 de ani, Palatul Copiilor isi scrie povestea cu noblete si profesionalism. Constituit ca Centru de excelenta pentru organizarea unor manifestari de inalta tinuta atat pe plan intern cat si international, el are portile deschise pentru copiii si tinerii din invatamantul preuniversitar. An dupa an, acestia vin aici pentru activitati cu caracter optional, vocational si nu in ultimul rand aptitudinal. O fac din pasiune si cu bucurie, iar acestea se reflecta, firesc, in rezultatele pe care le au.  

         Stiati ca la Palatul National al Copiilor se afla  Observatorul Astronomic al Copiilor? Dar ca aproximativ  6000 de copii frecventeaza activitatile Palatului, indrumati de catre echipa de dascali?

Ori ca oferta educationala acopera peste 60 cercuri?

Oricare ar fi raspunsurile, speram ca v-am starnit curiozitatea si admiratia...

Va asteptam la Palatul National al Copiilor! Aveti multe de aflat si invatat!