Palatul National al Copiilor

.

Despre noi

 

Prof. GUTA A.GR.ARMAND
Doctor în Filologie specializarea, Etnopsihologie si Folcloristica Balcanica
Master în Managementul Relatiilor Internationale
Studii Aprofundate în Istoria Relatiilor Internationale
Facultatea de Litere si Istorie-specializarea, Istorie-Limba si Literatura Engleza
Alte 15 cursuri de perfectionare din perioada 1995 si 2006, în cadrul CCD si 9 Scoli academice de vara în: Slovenia, Croatia, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Slovacia, Cehia, Polonia si Turcia.

          I. Cercul de Relatii Internationale se adreseaza tuturor elevilor de liceu din clasele a IX-a si a XII-a care vor sa urmeze o specializare universitara identica sau înrudita din cadrul urmatoarelor facultati: ASE-Relatii Internationale, Filosofie, Geografie-Turism, Istorie, Jurnalism, Litere, Psihologie-Sociologie, Studii Culturale, Studii Europene, SNSPA, Stiinte Politice, Stiintele Comunicarii. În cadrul tematicilor abordate se pune accentul pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare iar dezbaterile cursului abordeaza subiecte din sfera viitoarelor specializari socio-profesionale ale cursantilor. Este complex si fluent structurat, extrem de interesant oferind informatii de ordin: cultural, diplomatic, economic, filosofic, geopolitic, istoric si socio-politic. Cursantii se vor familiariza cu notiuni din istoria si filosofia diplomatiei, a relatiilor internationale, psihologia si tehnicile negocierilor diplomatice utilizate în domeniile diplomatiei. Cercul dispune de o solida baza de documentare specifica domeniului de studiu disponibila în trei limbi de circulatie internationala si toate lectiile sunt interactive desfasoarându-se în sistem virtual computerizat. În semestrul I se vor studia: a. Istoria relatiilor internationale în Antichitate; b. Istoria relatiilor internationale în Evul mediu; c. Istoria relatiilor internationale în epoca moderna; d. Istoria relatiilor internationale în epoca contemporana. În semestrul II se vor studia: A. Analiza evolutiei relatiilor internationale de-a lungul secolului XX prin cele trei paradigme:1. Realismul; 2. Liberalismul pluralismul si teoriile interdependentei; 3. Marxismul (radicalism, structuralism, globalism). B. Studiul si analiza evolutiei relatiilor internationale prin intermediul celor patru dezbateri:1.Idealism-Realism; 2.Traditionalism-Behaviorism (teoria jocurilor); 3.Neorealism-Neoliberalism ; 4.Rationalism-Reflectivism.C. La sfârsitul secolului XX s-a impus o a cincea dezbatere: 5.Pozitivism-Normativism. Înscrierile se pot face între 14 si 30 septembrie în fiecare an. Cursul se desfasoara zilnic între orele 19-21 de luni pâna vineri pe grupe de maxim 10 elevi, în sala 164, etajul I.
          II. Cercul de Limba Engleza se adreseaza prescolarilor de la vârsta de 5 ani si jumatate si pâna la 7 ani, precum si elevilor începatori cu vârste cuprinse între 7 si 14 ani. Predarea lectiilor se face tematic, cu folosirea fiselor de lucru individuale, alaturi de CD si DVD ce contin lectii practice specifice vârstei si anului de studiu. Durata cursului este anuala cu respectarea programelor aprobate de MEC. Înscrierile se pot face între 14 si 30 septembrie în fiecare an. Orele de curs se desfasoara zilnic intre orele 17 si 19 de luni pâna vineri, pe grupe de maxim 12 elevi, în sala 164, etajul I. Cursul este anual dar poate fi frecventat si semestrial. În cadrul tematici abordate se pune accentul pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare în forma grafica, orala si scrisa, si se acorda o atentie deosebita implicarii tuturor elevilor, potrivit personalitatii si abilitatilor cognitive determinate de vârsta, an de studiu si limba materna.

 

Galerie foto

 

 

2012-10-23_17.35.27.jpg2012-10-23_17.35.39.jpg2012-10-23_17.35.09.jpg2012-10-23_17.35.36.jpg2012-10-23_17.35.17.jpg2012-10-23_17.35.21.jpg

Orar

Vezi orarul 2013-2014 aici.

 

Contact

Prof. dr. gr.I Guta Armand

Email.:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Comentarii   

+2 #2 Dobrota Florentina 15-10-2014 01:39
BUNA ZIUA.AS DORI SA STIU DACA IMI POT INSCRIE COPII LA CURSURILE DE ENGLEZA(FETITA DE 13 ANI

) SI TENIS DE CAMP(BAIATUL DE 8 ANI).AS DORI MAI MULTE DETALI VA ROG. MULTUMESC
Citat
0 #1 Inscriere engleza 07-10-2014 09:14
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti, daca as mai putea sa-l inscriu pe fiul meu de 8 ani la orele de engleza. Doar ieri am aflat de dvs.
Multumesc.
Citat