Palatul National al Copiilor

Despre noi

 

coregraf: EUGENIA GANEA 

In anul 1993, februarie, venind la Palatul National al Copiilor, dupa 23 de ani de teatru , opera, opereta, estrada ca balerina- solista I am infiintat formatia “ Dans, Dans, Dans”.

De ce de trei ori Dans, pentru ca iubesc toate genurile de dans: baletul clasic, dansul contemporan, modernul(scenic), folclorul pe care eu l- am dansat in cei 25 de ani de activitate ca ballerina I pe scenele din Bucuresti si in foarte multe turnee in strainatate.

In alti 20 de ani de cand am infiintat formatia “Dans, Dans, Dans” la PNC, am abordat toate genurile de dans amintite mai sus: dans clasic, contemporan, modern scenic, folclor stilizat, cu mii de copii talentati care la inceput incearca dansul, apoi chiar inteleg ce inseamna, se formeaza frumos si iubindu-l tot mai mult , pe cei care au calitati deosebite si dorinta de a profesa ii ajut cu multa bucurie sa-mi urmeze in profesie, urmand cursurile de coregrafie dar lucrand cu ei in continuare.

Este o mare satisfactie sa vezi balerini profesionisti de mare tinuta formati de mici de la 3-4 anisori pana la terminarea studiilor si apoi pe scenele unde eu am dansat.

Repertoriul formatiei cuprinde genurile amintite mai sus: dans clasic, contemporan,folclor stilizat, modern scenic care este cel mai agreat de copii pentru inceput.

Spectacolele se desfasoara in cea mai mare parte la PNC ; formatia are o mica stagiune in sala mare de spectacole dar si pe alte scene unde suntem invitati.

Copiii formatiei pornesc de la varsta de 4-5 anisori ajungand fiecare dupa optiunea lor sa-si petreaca copilaria intr-un mod agreabil .

Este o bucurie pentru copii, parinti si profesori sa-i vedem pe scena, sa fie filmati si aplaudati.

 

Galerie foto

Orar

Luni                             -

Marti                   15.00- 19.00

Miercuri                       -

Joi                      15.00- 19.00

Vineri                          -

Sambata            09.00- 13.00

Duminica                    -

 

Contact

Tel.interior 151, Sala 105

Prof. Eugenia Ganea

Tel. 0726299534

 

 

Comentarii   

+4 #1 Violeta Nita 01-10-2014 10:09
Felul in care m-a repezit la telefon si faptul ca n-a raspuns nici la salutul de inceput al convorbirii nici de sfarsit, imi arata calitatile de om si pedagog ale acestei doamne.
Citat