Palatul National al Copiilor

Obiectivele cursurilor de limbi străine

În predarea cursurilor de limbi străine se urmărește însușirea de deprinderi și cunoștințe care să permită elevilor să comunice eficient în aceste limbi, atât oral cât și în scris, atât ca receptor cât și ca emițător de mesaje. Astfel, programele de învățămînt cuprind în general următoarele obiective:

Audiere – elevul trebuie să înțeleagă mesajul comunicat oral și să distingă caracteristicile stilistice și emotive ale acestuia.

Vorbire – elevul trebuie să-și poată exprima oral mesajul clar și corect din punct de vedere fonetic, gramatical și stilistic.

Citire – elevul trebuie să fie capabil să extragă informația utilă dintr-un text scris, într-o multitudine de stiluri (literar, tehnic, etc.).

Scriere – elevul trebuie să poată redacta corect un text prin care să comunice un mesaj, respectând regulile ortografice ale limbii respective.

La această secțiune avem următoarele cercuri:

Despre noi

 

¡Bienvenidos!

 

Cercul de cultură și civilizație spaniolă  este adresat copiilor și tinerilor din clasele II – XII care doresc să acumuleze cunoștințe de limba spaniolă și noțiuni de cultură și civilizație prin metode interactive de predare – învățare.

Ne desfășurăm activitatea didactică cu grupe de inițiere, avansate și de performanță punându-se accent pe: audiere, vorbire, citire, scriere, gramatică, literatură, cultură și civilizație spaniolă și hispanoamericană.

În cadrul fiecărui cerc, elevii vor avea de-a face cu un curriculum distractiv care le va crea o pasiune de durată pentru studiul limbii spaniole, pentru că:

~       învață limba spaniolă la nivelul dorit într-un context non - formal, relaxat și actual;

~       își consolidează și sistematizează cunoștințele dobândite anterior;

~       participă la diverse concursuri, serbări și activități extrașcolare;

~       se pregătesc pentru obținerea certificatelor D.E.L.E. – escolar de limba spaniola recunoscute la nivel internațional;

~       își îmbogățesc cultura generală dar și cercul de prieteni.

Cursurile sunt gratuite!

¡Hasta pronto¡

 

Galerie foto

 

POZA 1.jpgPOZA 2.jpg

Contact

Coordonator cerc: Prof. Mihaela Bourosu 
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 

Coordonator cerc: prof. Bourosu Mihaela

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Ciao a tutti!

 

Cercul se adresează copiilor și tinerilor din clasele II – XII pasionați de limbile romanice care doresc să descopere sau să aprofundeze această limbă, atât din punct de vedere gramatical, cât și conversațional.

Se lucrează cu grupe de inițiere și avansate punându-se accent pe audiere, vorbire, citire, scriere, gramatică și elemente de cultură și civilizație italiană.

Activitatea se desfășoară într-o ambianță relaxată, calmă și plăcută, dispunând de mijloace menite să implice publicul de diferite vârste. Curriculumul este unul distractiv și asigură învățarea bazată pe joc, acțiune și interacțiune între participanții la procesul didactic. 

Totodată cursanții au posibilitatea de a se pregăti pentru examenele de certificare a cunoașterii limbii italiene ca limbă străină (CELI, CILS) dar și pentru alte probe sau examene specifice.

Cursurile sunt gratuite!

Arrivederci e a presto!

 Completeaza aici formularul de inscriere online!