Palatul National al Copiilor

Obiectivele cursurilor de limbi străine

În predarea cursurilor de limbi străine se urmărește însușirea de deprinderi și cunoștințe care să permită elevilor să comunice eficient în aceste limbi, atât oral cât și în scris, atât ca receptor cât și ca emițător de mesaje. Astfel, programele de învățămînt cuprind în general următoarele obiective:

Audiere – elevul trebuie să înțeleagă mesajul comunicat oral și să distingă caracteristicile stilistice și emotive ale acestuia.

Vorbire – elevul trebuie să-și poată exprima oral mesajul clar și corect din punct de vedere fonetic, gramatical și stilistic.

Citire – elevul trebuie să fie capabil să extragă informația utilă dintr-un text scris, într-o multitudine de stiluri (literar, tehnic, etc.).

Scriere – elevul trebuie să poată redacta corect un text prin care să comunice un mesaj, respectând regulile ortografice ale limbii respective.

La această secțiune avem următoarele cercuri:

Despre noi

 

Cultură și civilizație spaniolă

Prof. coordonator:  Bouroșu Mihaela

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Cercul se adresează copiilor și tinerilor din clasele II – XII care doresc să asimileze sau să dezvolte cunoștințe de limba spaniolă cu ajutorul unor materiale și mijloace didactice moderne și atractive. Programa variază în funcție de vârstă și nivel îmbinând atât elemente de limbă, cât și noțiuni de cultură și civilizație.

Activitatea didactică se desfășoară cu grupe de inițiere și avansate, obiectivul fiind dezvoltarea celor cinci competențe (înțelegerea limbii vorbite, exprimarea orală, înțelegerea limbii scrise, redactarea corectă a unui text scris, interacțiunea în conversație) în scopul folosirii active a limbii spaniole în situații reale de comunicare.

În cadrul fiecărui cerc, elevii se vor bucura de un curriculum distractiv care le va crea o pasiune de durată pentru studiul limbii spaniole, pentru că:

-          Achiziționează și sistematizează cunoștințe într-un context nonformal, relaxat și actual;

-          Se pregătesc pentru obținerea certificatelor DELE – escolar recunoscute la nivel internațional;

-          Participă la diverse activități și concursuri;

-          Își îmbogățesc cultura generală dar și cercul de prieteni.

Cursurile se desfășoară săptămânal, atât dimineața, cât și după – amiaza, în funcție de orarul de școală al copiilor, în sala 68.

Pentru înscrieri în noul an școlar puteți accesa și completa următorul formular: 

Vă așteptăm cu drag!

 

 

Galerie foto

 

POZA 1.jpgPOZA 2.jpg

Contact

Coordonator cerc: Prof. Mihaela Bourosu 
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 

Cultură și civilizație italiană

Prof. coordonator: Bouroșu Mihaela 

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Cercul se adresează copiilor și tinerilor din clasele II – XII care doresc să asimileze sau să dezvolte cunoștințe de limba italiană cu ajutorul unor materiale și mijloace didactice moderne și atractive. Programa variază în funcție de vârstă și nivel îmbinând atât elemente de limbă, cât și noțiuni de cultură și civilizație.

Se lucrează cu grupe de inițiere și avansate obiectivul fiind dezvoltarea celor cinci competențe (înțelegerea limbii vorbite, exprimarea orală, înțelegerea limbii scrise, redactarea corectă a unui text scris, interacțiunea în conversație) în scopul folosirii active a limbii italiene în situații reale de comunicare.

Cei interesați au posibilitatea de a se pregăti pentru examenele de certificare a cunoașterii limbii italiene ca limbă străină CELI / CILS.

Cursurile se desfășoară săptămânal, atât dimineața, cât și după – amiaza, în funcție de orarul de școală al copiilor, în sala 68.

Pentru înscrieri în noul an școlar puteți accesa și completa următorul formular: 

Vă așteptăm cu drag!

 

 

 

 Completeaza aici formularul de inscriere online!