22-26.08-1
 
Palatul National al Copiilor este un loc aparte care si-a castigat, in timp, statutul de unicat in peisajul educational european. De 36 de ani, Palatul Copiilor isi scrie povestea cu noblete si profesionalism. Constituit ca Centru de excelenta pentru organizarea unor manifestari de inalta tinuta atat pe plan intern cat si international, el are portile deschise pentru copiii si tinerii din invatamantul preuniversitar. An dupa an, acestia vin aici pentru activitati cu caracter optional, vocational si nu in ultimul rand aptitudinal. O fac din pasiune si cu bucurie, iar acestea se reflecta, firesc, in rezultatele pe care le au.  

         Stiati ca la Palatul National al Copiilor se afla  Observatorul Astronomic al Copiilor? Dar ca aproximativ  6000 de copii frecventeaza activitatile Palatului, indrumati de catre echipa de dascali?

 

Ori ca oferta educationala acopera peste 60 cercuri?

 

Oricare ar fi raspunsurile, speram ca v-am starnit curiozitatea si admiratia...

 

Va asteptam la Palatul National al Copiilor! Aveti multe de aflat si invatat!

 

 

La cercurile unde se tin cursuri cu profesori voluntari nu se percep taxe!

FORTA ADAGIO!!!... singurul grup din Romania care a fost postat de catre un primar este Ansamblul Adagio de la Palatul National al Copiilor ... 

Copiii din Ansamblul Adagio de la Palatul Național al Copiilor au împărțit, în perioada Crăciunului, colinde, zâmbete și voie bună oamenilor din Sectorul 4. 
Tinerii au mers și la centrul unde seniorii comunității nostre se întâlnesc des și socializează, însă înainte s-au oprit în mai multe locuri din sector și i-au încântat pe trecători cu cântecele și cu buna lor dispoziție.

 

Vezi aici video