.

Despre noi

 

În anul scolar 2021-2022 acest cerc este vacant

Cercul “ Sculptura-Modelaj” P.N.C.

Scurta prezentare

Placerea copiilor de a se juca si de a plasmui din lut cu propriile maini, personaje reale sau fantastice, constituie in esenta, punctual central al atractiei pe care o reprezinta pentru ei modelajul.

Posibilitatea concreta de a scoate la lumina din imaginatia lor nesfarsita, formele ce se nasc acolo, este, desigur, fascinanta si stimulativa pentru formarea personalitatii lor creatoare.

Am in vedere mereu faptul ca arta nu este doar o forma de comunicare in afara,cu lumea , dar mai ales este un sistem de cunoastere care are la baza imaginea si nu ideea, cu o puternica componenta educativa.

Copiii care nu au vazut inainte lutul si se confrunta pentru prima data cu materialitatea si consistenta acestuia, reusesc sa finalizeze chiar din prima zi lucrari pline de originalitate, care la dezvaluie totodata o lume noua si le deschide interesul si dorinta de a continua sa frecventeze cursurile de modelaj.

Experienta de peste 10 ani ca profesor in invatamantul de arta , precum si dorinta de autoperfectionare in sfera transferului de informatii de la professor la elev, m-au condus la metode de lucru de tip individual cu copiii, in functie de varsta, personalitate, temperament, optiuni, etc.

In acest sens, accord  fiecarui copil atentia si interesul meu ,atat cat este nevoie pentru a-l cunoaste, ca personalitate, cu valentele sale, si a-l indruma eficient.

Personal ,consider indispensabila acea latura “psihologica” de care trebuie sa  dea dovada orice bun profesor, fara de care, cel putin in arta, comunicarea nu se realizeaza corespunzator iar calitatea actului educativ ramane insuficienta.

Galerie foto

 

 

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 

 

Comentarii   

0 #2 Socaciu Andreea 18-03-2021 15:37
Bună ziua am și eu un băiețel de 9 ani jumate si aș dori să-l înscriu la arte modelare ,are un mare talent la modelat din plastilina, aș dori să știu daca pot să-l înscriu s-au să mă îndrumați nu știu unde să-l înscriu. O zi frumoasa!!
Citat
+6 #1 Adela 06-09-2018 12:14
Buna ziua, care este varsta minima a copiilor pentru acest curs? Multumesc!
Citat