Despre noi


          CURSUL DE UTILIZARE

Este conceput a se desfășura pe mai multe niveluri.

La nivelul primar (clasele I -IV) elevii vor face cunoștință cu calculatorul, cu sistemul de operare și cu programele implicite instalate odată cu sistemul de operare cât și cu suita de aplicații Office de la Microsoft - Word, PowerPoint, Excel.

La nivel gimnazial se studiază într-un ritm mai alert și mult mai aprofundat noțiunile generale ce au fost sistematizate în cadrul cursurilor de nivel primar. Pot urma aceste cursuri toți cei care vor să învețe să utilizeze la maxim calculatorul,dorind să se adapteze la mediul de lucru informatizat urmând ca, mai apoi, să descopere dacă au și alte înclinații către Programare ori către crearea de animații, pagini web etc.

CURSUL DE PROGRAMARE

Se adresează copiilor ce doresc descoperirea programării calculatoarelor, achiziția unei baze de cunoștințe și pregătirea pentru concursurile de programare ori pentru dezvoltarea unei cariere în domeniul programării.

Pentru copii de vârstă școlară mică este esențială descoperirea programării, înțelegerea deosebirii fundamentale între programare a calculatorului și utilizare a acestuia - programe de desen, de editare de text, creare de prezentări ori folosire a internetului. Astfel, cursul corespunzător claselor II, III sau IV va fi axat pe descoperirea înclinațiilor pe care le are un copil pentru programare. Repetarea și consolidarea cunoștințelor pe o perioadă de doi ani este necesară pentru marea majoritate a cursanților de această vârstă. Acest lucru le va da încredere în deprinderile dobândite și le va permite sa abordeze cu încredere testul predictiv pe care îl dau pentru continuarea cursului de programare și la gimnaziu.

În funcție de cereri, orarul poate fi modificat.

Se pot forma și grupe de preșcolari !

Orar inscrieri

--- ANUNȚ --  

ÎNSCRIERI

CERCUL DE INFORMATICĂ

face înscrieri la

prof. POPESCU-UNGUREANU Cristiana-Gabriela

după următorul

ORAR PROVIZORIU

Miercuri- sala B

900-1040

Programare C++

Vineri- sala C

1500-1615

1615-1730

Utilizare I-II

Utilizare III-IV

Sâmbătă- sala C

900- 1040

1040-1220

Utilizare V-VIII

Programare C++

În funcție de cereri, orarul poate fi modificat.

Se pot forma și grupe de preșcolari !

Contact

Prof. POPESCU-UNGUREANU Cristiana-Gabriela

Telefoane:     

            0732914866

            0746021609

            0766701044