Ofertă Educațională

Noi locuri disponibile în anul școlar 2023-2024

 pentru 2 cercuri de balet nou înființate

Perioada de preînscrieri: 16-17 noiembrie 2023(joi și vineri)
în intervalul 09:00-19:00,  în holul de la intrarea elevilor
Nu aveți nevoie de documente pentru preînscrierea la sediul PNCB.
Pentru validarea înscrierii este obligatorie prezența la prima întâlnire/preselecție organizată de către profesorii coordonatori.
La această întâlnire/preselecție se vor completa fișele de înscriere (CNP-ul copilului) și se va comunica orarul.

Detaliile legate despre prima întâlnire/preselecție (data, ora si locul) vor fi afișate la înscrieri în holul de la intrarea elevilor.

Înscriere pentru ultimele locuri la Cercul Cultură și civilizație franceză

 

  Modalitate de înscriere:

1. la telefon 0723307235

2. prin email: catsimion@gmail.com

Locuri disponibile în anul școlar 2023-2024 la Palatul Național al Copiilor din București

Perioada de preînscrieri 18-19 octombrie (miercuri și joi)

în intervalul 09:00-19:00 în holul de la intrarea elevilor

  • Nu aveți nevoie de documente pentru preînscrierea la sediul PNCB.
  • Pentru validarea înscrierii este obligatorie prezența la prima întâlnire/ședință cu profesorii coordonatori.
  • La această întâlnire/ședință cu părinții se vor completa fișele de înscriere (CNP-ul copilului) și se va comunica orarul.
  • Detaliile legate despre Prima întâlnire/ședință  a profesorului coordonator de cerc cu părinții (data, ora si locul) vor fi afișate la înscrieri în holul de la intrarea elevilor.

 

  • un copil se poate înscrie la mai multe cercuri
  • pentru cercurile sportive și alte cercuri care implică efort fizic este necesară adeverința medicală eliberată de medicul de familie 

Bine de știut!

> Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile, ținându-se cont și de numărul de copii reînscriși din anul școlar anterior. Din acest motiv, înscrierile pentru unele cercuri se pot închide înainte de ultima zi de înscrieri.

> În funcție de specificul activității cercului, există o vârstă minimă admisă la fiecare.

> La unele activități (în special cele artistice și sportive) se fac preselecții în vederea formării grupelor după aptitudini și vârstă.

> La unele cercuri, în afară de datele personale ale copilului (CNP)*, este necesar si un aviz medical care să ateste că preșcolarul/elevul este apt pentru activități care presupun efort fizic.

*(CNP-ul este necesar pentru introducerea preșcolarului /elevului în SIIIR – Sistemul Informatic Integrat al Învățământului din România (dovada înscrierii, frecventării cursurilor, eliberării adeverințelor PNCB)

Pentru confirmarea înscrierii trebuie să vă prezentați la prima ședință cu profesorii coordonatori. La această întâlnire/ședință a profesorului coordonator de cerc cu părinții se vor completa fișele de înscriere și se va comunica orarul.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.